اکستنشن مو hairextensions
سلام همراهان همیشگی . امروز می خوام واستون از اکستنشن مو بگم. حتما دیگه می دونید اکستنش مو چیه؟ کاربردش واسه چیه و قیمتش هم اگر انجام داده باشید متوجه شدین.
تب و تاب اکستنشن مو برای خانمهای مو دوست اونم هم موهای بلند جذاب و دلفریب بوده . از اینرو با من راجب انواع و اقسام اکستنشن مو و روش های اکستنشن کردن مو آشنا و همراه شوید.
[ اکستنشن مو[/caption]انواع اکستنشن
اکستنشن سرد
در این روش از نوعی چسب گیاهی به نام کراتین استفاده میشود تا موی مصنوعی به ریشه مو متصل شود. این چسب بیرنگ است. در روش دیگر اکستنشن سرد از حلقههای فلزی استفاده میکنند تا موی اضافه را به ریشه مو متصل کنند. البته معمولا از این نوع حلقه برای موهای ضخیم استفاده میشود.
اکستنشن سرد شامل دوخت مو ،اکستنشن بافت ،اکستنشن ریسه ای، اکستنشن با رینگ هست که همه این ها با ابزار کار می شود هیچ گونه دستگاهی در این اکستنشن استفاده نمیشود.
اکستنشن گرم
اکستنشن گرم حرارتی که با دستگاه انجام می شود،اکستنشن با چسب و اکستنشن لیزری می باشد که هر دو به وسیله دستگاه و با حرارت انجام می گردد.
اکستنشن لیزری به وسیله اشعه روی مو نصب می شود منتها در سالن های آرایشی به وسیله ی دستگاه چسب، مو را اکستنشن می کنند و به مشتری گفته میشود اکستنشن لیزری انجام دادیم. چسب های کراتینه برای اکستنشن لیزری استفاده میشود و این نوع چسب به وسیله ی دستگاه لیزر و با اشعه و به وسیله دستگاه های چسب قابل استفاده هستند.
در جدیدترین نوع اکستنشن گرم با چسب های رولی و دو رو انجام می شود که مو به ردیفی و با حرارت ملایم روی سرنصب میشود که متاسفانه واردات چندانی در این نوع چسب درایران نداشتیم. اتمام کار اکستنشن مانند اکستنشن ریسه ای و یا اکستنشن دوخت میباشد ولی روش ساده تر و سریعتر است.
آموزش اکستنشن مو به روش کراتینه با دستگاه لیزری
ابتدا در قسمتی از سر یک خط کاملا صاف باز می کنیم و چسب کراتین را روی دستگاه زده و مقداری به سر مو اضافه می زنیم و به قسمت انتخاب شده می چسبانیم. حجم موی انتخابی برای اکستنشن باید متناسب با حجم موهای شخص باشد و فاصله ی موهای اکستنشن شده از هم نیم سانت باشد.
برای ردیف دوم باید یک لایه از موها را ریخته و لایه ی زیری را انتخاب کنیم به صورتی که اکستنشن ما بین دو تکه قرار بگیرد مثل روش زیگزاک یا چیدن آجر.
نکته: توجه کنید که زمان اکستنشن، موهای اکستنشن شده در هاله های سر نباشد تا موقع جمع کردن موها لبه های اکستنشن شده مشخص نشود، همچنین برای اکستنشن موها باید از موهای صد در صد طبیعی استفاده شود که به موهای شخص آسیبی وارد نکند.
تفاوت دستگاه لیزری با دستگاه های قدیمی در تعیین درجه حرارت است, دستگاه های قدیمی با درجه حرارت یکنواخت در تمام مراحل باعث آسیب رساندن به موها می شوند اما درجه حرارت دستگاه لیزری قابل تعیین است.
چسب کراتین نیز آسیب کم تری به موها وارد می کند زیرا از ساختار خود مو می باشد و همچنین سریع خنک می شود و برای باز کردن تکه های اکستنشن میتوان از ریموور های مخصوص همین کار استفاده کرد. زمانی که بخواهید موها را ریمو کنید دور مو را طلق میپیچید و پنبه را آغشته به ریموور میکنیم وبه چسبمون میزنیم و با انبر باچسب بازی میکنیم تا شل شود چسب راکه بازکردیم همان قسمت مو را با شانه ریز شانه میکنیم تا چسب درآید.
اکستنشن مو با دستگاه لیزری خیلی محو بوده و میتوان در قسمت جلو سر هم از آن استفاده کرد. این روش ماندگارترین روش اکستنشن مو است.
آموزش اکستنشن مو به روش میکرو
میکرو روش اکستنشن با رینگ هست و ابزار مشابهه هم دارند و با همان قلاب ولی رینگ یک مقدار درشت تر می باشد. جدیدترین مدل اکستنشن مو روش میکرو است که برای جلو مو نیز استفاده می شود و در این روش موها به هیچ عنوان کشیده نمی شود و موها خیلی سبک هستند که آسیبی به موهای خود شخص وارد نشود. میکروها دانه های بسیار ریزی هستند که با دستگاه روی موها کار میشوند همچنین میکروها در رنگ های مختلفی موجود هستند که میتوان به راحتی برای هر رنگ مو استفاده کرد.
ابتدا یک لایه ی خیلی نازک و کوچک از موها را در قسمت جلو سر جدا می کنیم,م یکرو را داخل دستگاه گذاشته و تکه ی نازک مو را از داخل میکرو رد کرده و با انبر ثابت می کنیم و به این صورت برای کل قسمت های مو اکستنشن را انجام می دهیم. باید دقت داشت که اکستنشن را خیلی تمیز و ظریف انجام دهید و خیلی ظریف کار شود که مشخص نشود. در ادامه انواع مدل های اکستنشن را در سورا مطالعه نمایید.
انواع مدل های اکستنشن مو
اکستنشن تارمویی
این اکستنشن ها به صورت دسته های کوچکی از مو در بازار وجود دارند که قرار دادن آن ها تنها توسط یک فرد متخصص انجام پذیر است. قرار دادن این نوع اکستنشن های مو، زمان بر است ولی از آن جایی که نتیجه به دست آمده بسیار طبیعی است، در بین بسیاری از خانم ها محبوبیت دارد.
اکستنشن مو دوختی
این نوع از اکستنشن ها نیز در دسته های کوچکی وجود دارند که به صورت بافت یا دوخت روی قسمت بالای موهای طبیعی قرار می گیرند. این اکستنشن ها به موها اجازه می دهد تا آزادانه حرکت کنند و در آن ها از چسب استفاده نمی شود.
اکستنشن مو کلیپسی
اکستنشن مو کلیپسی را راحت تر از هر نوع دیگر آن می توان روی موها قرار داد و در بسیاری از موارد خانم ها برای داشتن این اکستشن ها حتی به سالن های زیبایی مراجعه نمی کنند. البته قیمت این اکستنشن ها با توجه به کیفیت آن بالا یا پایین است. این اکستنشن ها علاوه بر بلند کردن موها، به حجم دادن آن ها نیز کمک می کند. غیر از اکستنشن های کلیپسیی در بقیه اکستنشنهای روی مو را باید پس از شل شدن به سرعت از روی آنها برداشت. البته اکستنشن هایی که در سالن های زیبایی روی موها قرار داده شده اند، بهتر است توسط متخصص این کار برداشته شوند تا هم موهای طبیعی و هم اکستنشن دچار شکستگی و آسیب دیدگی نشوند. به علاوه کسانی که روی موهای خود اکستنشن دارند، نباید اتو مو و سشوار را در نزدیکی سر به کار ببرند. زیرا این کار ممکن است چسب و یا گیره هایی که اکستنشن را روی موها نگه داشته اند، ذوب کرده و آسیب های زیادی به موهای طبیعی فرد وارد کنند. در یک ست اکستنشن کلیپسی معمولا به طور میانگین دارای هشت نوار مو میباشد. همچنین این نوع اکستنشن طول و عرض مختلفی دارد که بین ۵ تا ۲۰ سانتیمتر است. معمولا اکستنشن کلیپسی را میتوان برای یک روز کامل نصب کرد، اما پیش از خواب باید آن را جدا کرد. اکستنشن کلیپسی برای مناسبتهای خاص یا به صورت روزانه مورد استفاده قرار می گیرد.
اکستنشن با روش بافت خطی
برای خطی کردن باید موی فرد بافته شود. کار را باید از پایین شروع کرد و مو را به صورت افقی از یک طرف به طرف دیگر بافت. یک بافت میتواند شامل چند خط باشد.
اکستنشن حرارتی
در روش حرارتی یک دستگاه شبیه به دستگاه چسب حرارتی تفنگی برای وصل کردن اکستنشن به تارهای طبیعی مو مورد استفاده قرار میگیرد. در این روش هر ۲ تا ۳ ماه باید جایهایی که اکستنشن نصب شده را عوض کرد، چون موی طبیعی رشد میکند.
اکستنشن موبا رینگ
بعد از روش چسب روش میکرورینگ را انجام دادند که محل اتصال توسط رینگ به مو نصب میشد اما رینگ هم باعث فشار به شاخه موها و یا افتادن از سر میشد و به مرور رنگ اصلی رینگ از بین میرفت و آهن رینگ لابلای موها مشخص میشد و شانه زدن ریشه مو امکان نداشت زیرا در کل مو رینگ نصب میشد و در شانه گیر میکرد و زیر رینگ شاید مو پوسیده میشد . بستن مو با رینگها کمی نازیبا بود.
اکستنشن مو با گره
در روش اکستنشن با گره، موها اضافی را با گره مخصوصی در ریشه به مو متصل می کنند، ولی دوام خیلی بالایی ندارد اما نسبت به روش چسب و رینگ مناسبتر بود ولی عمر کوتاه مدتی روی سر داشت.
اکستنشن چسبی
در این نوع اکستنشن از یک روش بافتن استفاده میشود که در مقایسه با اکستنشن دوخته شده مدت زمان کمتری دوام میآورد. در این روش به قسمتی از اکستنشن به هم دوخته شده چسب مو میزنند و سپس آن را به موی طبیعی فرد میچسبانند. دو نوع روش چسباندن وجود دارد که در آنها از چسب نرم و چسب سخت استفاده میشود. چسب نرم انعطافپذیر بوده و راحت است و پایهی لاتکس یا اکریلیک دارد. در روش چسب سخت از چسب مایع استفاده میشود.
اکستنشن مو متصل به هم
آخرین نوع اکستنشنی که مورد بررسی قرارمیگیرد ،اکستنشن مو متصل به هم است که از محبوبیت بالایی برخوردارند. البته این نوع اکستنشن هم در صورت قرار گیری نامناسب روی موها می تواند به آن ها آسیب برساند. برای چسباندن این نوع اکستنشن ها نیز از چسب، کراتین و گیره استفاده می شود. نوعی از آن ها هم وجود دارد که به دلیل ظرافت بالای آن ۴ تا ۶ ساعت زمان برای قرار گیری بر روی موها نیاز دارد.
حفظ و دوام بیشتر اکستنشن مو
۱ – موها را با یک برس بسیار نرم و مخصوص که برای اکستنشن موهای طبیعی و مصنوعی قابل استفاده می باشد مرحله به مرحله از پایین به بالا شروع به شانه کردن کنید و بازکردن گره ها به سمت ریشه باشد.
۲ – هنگام خوابیدن باید موهای خود را در بالای سرتان جمع کنید یا ببافید. قرار دادن این موها در زیر سر، موجب نامرتب شدن و گره خوردنشان به یکدیگر خواهد شد.
۳ – موهای اضافه را نباید خودتان در خانه رنگ کنید.
۴ – برای جلوگیری از درهم پیچیدگی موها، همواره دست خود را به داخل حاشیه موهای اضافه شده برده و به سمت پایین بکشید.
۵ – از تافت و سایر حالتدهندههای حاوی سیلیکون برای موهای اضافه شده استفاده نکنید. این کار باعث میشود که موها از محل اتصال خود جدا شوند.
۶-استفاده از وزگیر مو برای اکستنشن مو اسپری مخصوصی که روزی یکبار یا بعد از حمام کردن میتوانید روی موهایتان اسپری کنید.
موهای اکستنشن دانه ای نیستند ولی موهای اکستنشن طبیعی به صورت دانه ای در بازار وجود دارد و همچنین موهای بسته ای و دو سرباز موجود است که برای اکستنشن بافت و باگره و با رینگ و موی سردوخت استفاده میشود
اکستنشن بافت
۱ – اکستنشن بافت ساده
۲ – اکستنشن بافتی یا گره ای
این نوع اکستنشن برای خانم هایی مناسب است که موهای پرپشتی داشته و می خواهند موهای خود را بلند تر نشان دهند. در این نوع اکستنشن موهای خود فرد در یک ردیف بافته شده و سپس دسته های مصنوعی مو روی این دسته موی بافته شده به کمک سوزن و نخ قرار می گیرند. مزیت این روش این است که می توان از آن روی هر نوع موی کوتاه و بلندی استفاده کرد. اما باید دقت داشت که اگر موی بافته شده به خوبی قرار نگیرد، دسته موهای مصنوعی می توانند روی سر سنگینی کرده و آزار دهنده باشند
بافت باگره که به وسیله گره ی اول، مو نصب میشود و با موی دو سرباز انجام میشود آسیب کمتری به مو میرساند.
اگر اکستنشن بافت را تا پایین ادامه دهید چهل گیس میشود.
برای چهل گیس ازکاموای هفت رنگ که در بافت لباس به کارمی رود میتوان استفاده کرد و فرقی با کامواهای بازار ندارد و حداقل ماندگاری این بافت ها سه ماه میباشد. از یک تا سه ماه میتوان این مو را نگه داشت منتها چون ریشه درحال رشد کردن است بافت به سمت پایین آویزان میشود و باید ترمیم شود ازالیاف مصنوعی هم میتوان درچهل گیس استفاده کرد.
خیلی ازدوستان ازاین وحشت دارند که وقتی موها را میبافند و چهل گیس میکنند ریزش مو زیاد میشود و به حالت دسته ای موها پایین می آید. جا دارد توضیح بدهیم که روزانه به طورطبیعی حدود صد عدد از موها ریخته میشود وقتی مو ،چهل گیس یا بافت میشود و یاموهایی که میخواهند بریزند توی بافت باقی میمانند و رینگمون و مو جاندارد پایین بیاید وآن موها ازسرجدا میشود ولی توی رینگ چسب و توی بافت ما باقی میماند تازمانیکه بخواهیم چهل گیس یا اکستنشن را بازکنیم زمانیکه بازمیکنیم موهایی که از قبل میخواسته بریزه و ازسر جدا شده باشانه کردن موها پایین می آیند وفرد فکر میکند خیلی ازمو هایش کم شده.درصورتیکه اصلا اینطورنیست شما یک تایمی راروی سرتان موی اضافه داشتید وحجم موهایتان زیاد بوده، حالا که موهای اضافه را باز کردیم وموهایی که میخواسته بریزه دسته ای پایین آمده و حجم موها کم شده و فکرمیکنید که ریخته ولیکن اصلا اینطورن یست و چندان آسیبی به مو نمیرساند.